У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

На Конгресі оберуть ключові керівні позиції ITF та визначать стратегію діяльності на наступні 5 років.

Інтереси українських транспортників представляє делегація Профспілки робітників морського транспорту України – єдиної морської членської організації ITF в нашій країні.

More news with tag #Young People

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

Трудова міграція та профспілки: шляхи до гідних умов праці

У світі, що стрімко змінюється, трудова міграція стала невід’ємною частиною глобальної економіки. В умовах, коли мільйони людей шукають можливості для кращого життя, представники профспілок виступають захисниками прав трудових мігрантів, забезпечуючи їм гідні умови праці.

Wilson and MTWTU Support Young Seafarers of Ukraine

Company Wilson, in partnership with the Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine, continues to support the future generation of Ukrainian seafarers.

Thank you for contacting us!