Солідарна підтримка міжнародних партнерів надихає на нові звершення

Північна Федерація транспортників (NTF) неодноразово висловлювала свою солідарність нашій країні та її громадянам. Її координатор Крістер Норфалл вже вдруге відвідує Україну – і обидва рази під час війни.

Крістер Норфалл разом із Головою ПРМТУ Олегом Григорюком зустрілися сьогодні з головами первинних профспілкових організацій ПРМТУ. Під час зустрічі вони обговорювали поточні виклики, з якими стикаються члени ПРМТУ, та шляхи захисту їхніх прав у цей непростий час.

Крістер з перших днів війни в Україні є активним волонтером, допомагає нашим військовим, медійно висвітлює проблеми українців, щоб якнайбільше небайдужих людей по всьому світу могли приєднатися до підтримки громадян нашої країни у їхній боротьбі за свободу та незалежність.

Особливий інтерес Крістера Норфалла викликали розповіді про те, як первинні організації ПРМТУ в умовах війни підтримують працівників морського транспорту, забезпечуючи їх необхідними ресурсами та допомогою. Він підкреслив важливість міжнародної солідарності та співпраці у ці складні часи. Олег Григорюк від імені членів ПРМТУ подякував Крістеру Норфаллу та всім, хто сьогодні вірить в Україну та допомагає наближати нашу неминучу Перемогу.

More news with tag #Harbor

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

«Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас»

Голова ПРМТУ Олег Григорюк на Конференції докерів у рамках 46-го Конгресу ITF наголосив на необхідності міжнародної підтримки у часи війни:

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

Thank you for contacting us!