Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Наразі співробітники Фонду та волонтери продовжують надавати необхідну допомогу Збройним Силам України.

Кілька днів тому життя українців змінилось назавжди. Наразі наша країна страждає через жорстоке вторгнення на її територію.

Наш Благодійний фонд не може залишитись осторонь цієї страшної трагедії. Зараз ми кидаємо усі зусилля на допомогу нашій армії, та усім, хто причетний до захисту кордонів та спокою нашої держави.

ПРМТУ разом з Благодійним фондом «МОРТРАНС» закупили та передали рації нашим воєнним. Ми сподіваємось, що така допомога стане хоч невеличким кроком на шляху до перемоги.

Тим часом, ми не зупиняємось. Наші волонтери та працівники Фонду продовжують роботу та з’ясовують яким чином ми ще можемо допомогти. Також повідомляємо, що зараз в нашому Фонді триває збір коштів. Усі охочі, фізичні особи та організації, можуть перевести гроші на допомогу нашій українській армії!

Також звертаємось до всіх, хто володіє інформацією, про те, де можна закупити обмундирування для наших військових - будь ласка, залишайте контактні дані під цим постом. Вдячні кожному за допомогу.

Тримаймося разом!


ЄДРПОУ одержувача: 26045907

Одержувач: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МОРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ("МОРТРАНС")

Розрахунковий рахунок: UA333223130000026006000032596

Призначення: Благодійна допомога

Неприбуткова організація

More news with tag #Charity

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

ITF та ETF започаткували фонд допомоги для українських транспортників

Міжнародна федерація транспортників (ITF) та Європейська федерація транспортників (ETF) спільно заснували фонд солідарності для підтримки українських членських організацій у їхній щоденній роботі у умовах військового стану в Україні.

Thank you for contacting us!