Премьера от Профсоюза

Еще один вечер в кругу друзей и коллег провели вместе семьи моряков-членов ПРМТУ, посетив премьерный показ приключенческого фильма «Малефисента: Владычица тьмы».

Картина является продолжением фильма «Малефисента», вышедшего на экраны в 2014 году. Проект - это свободная адаптация диснеевской сказки «Спящая красавица» 1959 года. Сначала премьера фильма была запланирована на 2020 год, но потом дату релиза перенесли так, чтобы фильм вышел на экраны ровно через 60 лет после появления оригинального мультфильма.

Потрясающие спецэффекты, неожиданные повороты сюжетной линии, извечная борьба добра и зла, союзники и противники, шикарные актеры – все это и есть новый потрясающий кинематографический шедевр.

Премьерные показы от ПРМТУ – добрая традиция, которой уже много лет. И с каждым годом мы повышаем уровень наших мероприятий. В этом году, по просьбам моряков, мы дали старт кинопоказам в кинотеатре «Планета Кино». А сегодня мы пригласили на показ премьеры в технологии IMAX.

С Профсоюзом вы всегда на шаг впереди!

More news with tag #Seamen

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Thank you for contacting us!