Основи мінної безпеки: 10 кроків до життя

На жаль, Україна входить до п’ятірки найбільш замінованих країн світу.

Станом на квітень 2023 року, 174 000 квадратних кілометрів території України забруднені вибухонебезпечними предметами, з них 14 тисяч квадратних кілометрів – водні акваторії. За оцінками експертів, повне розмінування цих земель може зайняти майже десятки років.

За підтримки глобальної профспілкової організації IUF (The food, farm, hotels, and more global union) та міжнародної гуманітарної організації Vanforlife зі Швейцарії, сертифіковані тренери Харківського центру ДСНС Андрій Попов та Владислав Різник проводять навчання з мінної безпеки. Використовуючи безпечні макети, роздруковані на 3-D принтері, вони ознайомлюють населення з виглядом та принципом дії найбільш поширених вибухонебезпечних предметів на території України.

Сьогодні для підвищення обізнаності та безпеки тренінг відбувся в Одесі для членів Профспілки робітників морського транспорту України. Захід пройшов у співпраці з Профспілкою працівників агропромислового комплексу України, членською організацією IUF.

More news with tag #Young People

Молодіжний профспілковий рух: разом до успіху за підтримки ПРМТУ та 3F

Молодіжний профспілковий рух впевнено набирає обертів.

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS - світ неймовірних можливостей та найактуальніших інсайтів

Сильні профспілки потребують молодих працівників: сьогодні Міжнародний день молоді

12 серпня ми відзначаємо Міжнародний день молоді — день, який нагадує нам про важливість молодого покоління в усіх сферах життя, зокрема на ринку праці. Це чудова нагода наголосити на ролі молодих працівників у зміцненні профспілок і на необхідності їх активного залучення до профспілкової діяльності.

Thank you for contacting us!