Олег Григорюк избран Председателем ПРМТУ

14 мая 2021 года на очередном VIII Съезде Профсоюза работников морского транспорта Украины делегатами от первичных профсоюзных организаций ПРМТУ Председателем Профсоюза был избран Олег Игоревич Григорюк.

Олег Григорюк родился в Одессе 11 февраля 1983 года. После окончания Национального университета «Одесская морская академия» работал на судах под иностранным флагом в должности навигационного помощника капитана.

В 2011 году Олег Григорюк был избран Первым заместителем Председателя ПРМТУ, а в 2015 году - Председателем Черноморской первичной профсоюзной организации моряков (ЧППОМ), представляющей украинских моряков.

Под его руководством удалось добиться значительного увеличения количественного состава организации: количество членов ПРМТУ, состоящих на учете в ЧППОМ, составлявшее 13 000 человек в 2008 году, увеличилось до 52 000 в 2021 году.

Олег Григорюк - Амбассадор доброй воли Международной морской организации в Украине, Член Комитета справедливой практики Международной федерации транспортников (ITF), постоянный наблюдатель в Руководящем Комитете справедливой практики ITF, Вице-президент Международной федерации ассоциаций морских капитанов, Сертифицированный тренер по MLC, 2006.

More news with tag #Seamen

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Thank you for contacting us!