«Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас»

Голова ПРМТУ Олег Григорюк на Конференції докерів у рамках 46-го Конгресу ITF наголосив на необхідності міжнародної підтримки у часи війни:

«Протягом двох з половиною років наші докери перебувають у постійній небезпеці щодня. Кожного разу, коли український докер заступає на роботу, він не може бути певен, чи зможе повернутися додому, адже балістична ракета з тимчасово окупованого Криму долітає до Одеси всього за дві хвилини. Я запевняю, що ми робимо все можливе, звертаючись до ІМО та інших міжнародних організацій, щоб отримати інструменти для захисту наших людей.

Ми вдячні Європі та США за допомогу в забезпеченні засобами протиповітряної оборони, яка допомагає захистити нас фізично. Однак ми також звертаємось за юридичним захистом і отримуємо важливий досвід, зокрема як сьогодні, під час заходу солідарної підтримки України.

Ми вдячні за вашу підтримку. Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас, і ви надаєте нам необхідну допомогу. Разом ми вистоїмо!»

More news with tag #Harbor

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

Thank you for contacting us!