Мадагаскар ратифікує Конвенцію MLC, 2006

15 червня 2023 року Мадагаскар став 104-ю країною-учасницею MLC, 2006, яка встановлює мінімальні стандарти праці і життя всіх моряків на борту суден.

Ратифікація цієї Конвенції демонструє прагнення держави створювати гідні умови для працевлаштування своїх моряків. Конвенція набуде чинності в Мадагаскар 15 червня 2024 року - через рік після здачі на зберігання ратифікаційних грамот.

Усвідомлюючи важливість даної Конвенції для українських моряків, ПРМТУ завжди рада вітати нових країн-учасниць, а наша команда активно продовжує лобіювати ратифікацію документа Україною, проводячи пояснювальну роботу серед уповноважених державних органів та зацікавлених сторін морської індустрії. За цей час Профспілкою було організовано та проведено чимало круглих столів, зустрічей, конференцій, а також було направлено багато звернень до уряду країни. Незважаючи на труднощі сьогодення, та надихаючись прикладом інших морських держав, ця робота продовжує виконуватись.

More news with tag #Seamen

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Thank you for contacting us!