Информационный семинар для профсоюзного актива ПВО Херсонского МТП

В рамках циклу зустрічей з профспілковим активом підприємств, установ та організацій морського транспорту, представники ПРМТУ 19 грудня 2019 року відвідали Херсонський морський торговельний порт, де провели інформаційний семінар для профспілкового активу Первинної профспілкової організації Херсонського МТП.

На семінарі учасники обговорили поточну ситуацію на підприємствах, в установах та організаціях морського транспорту, а також розглянули питання проведення звітів і виборів у первинних профспілкових організаціях- організаційних ланках ПРМТУ.

Представники Профспілки поінформували присутніх про діяльність Профспілки робітників морського транспорту України з питань ведення соціального діалогу на різних рівнях, зосередивши особливу увагу на основних функціях ПРМТУ щодо захисту трудових та соціально-економічних інтересів членів Профспілки.
На завершення зустрічі з профспілковим активом фахівці ПРМТУ відповіли на запитання учасників семінару.

More news with tag #Harbor

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

The MTWTU took part in the SEKO Maritime Section Congress

The MTWTU took part in the Congress of the Maritime Section of the SEKO sister trade union (Sweden). The leaders of this trade union were among the first to support the MTWTU since the beginning of Russia's aggression.

Thank you for contacting us!