Гуманітарна допомога

ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» працюють разом, намагаючись своїми конкретними діями допомогти нашим військовим, які захищають нашу рідну землю від російської чуми.

За весь цей час допомога була надана нашому героїчному місту Одеса. На сьогоднішній день надано допомогу у вигляді переданих рації та приладів відеоспостереження нашим військовим. Лікарням, які приймають ранених бійців, зокрема, прикордонникам – були закуплені та доставлені товари першої необхідності.

Майже кожен, мабуть, вже відчув, як складно сьогодні придбати різні ліки. Але працівники та волонтери Фонду докладають усіх зусиль для того, щоб забезпечити лікарськими засобами наших військових та інших бенефеціарів фонду. На даний момент, це вдається, і ми доставляємо усе необхідне в лікарні.

Хочемо також велику подяку висловити нашим міжнародним партнерам, які оперативно допомагають не тільки поширенням інформації, але і швидко перераховують кошти. Так, польська компанія Polsteam, а саме, офіс CYFADACO, виділили кошти в розмірі 13 тисяч євро на закупівлю 50 бронежилетів, 20 рацій та 10 касок, які вже в дорозі до Одеських військових.

Наступним напрямом роботи для наших організацій стала допомога сім’ям моряків, що потребують виїзду за кордон задля безпеки. Разом із ПРМТУ було замовлено та сплачено трансфер для сімей моряків – жінок та дітей. Дев’ять сімей звернулись до нас по допомогу, нами було надана їм допомога з виїздом за кордон. Усі сім’ї уже на місці призначення, в безпеці.

Окрім цього, моряки та їхні сім’ї звертають до нашого фонду за фінансовою благодійною допомогою. Ми надали виплати усім, хто цього потребував. Так, членам ПРМТУ та їх сім’ям за сім днів виплачено благодійної фінансової допомоги на суму 401 тисяча гривень.

Ми не зупинили і надання фінансової допомоги тим, хто цього потребує в зв’язку з захворюванням на коронавірус. Хоча і наразі ця проблема відходить на другий план, це не означає що хвороба зникла та більше не є небезпечною.

Звернення по допомогу не припиняються. Кожного дня ми отримуємо нові заклики з проханням допомогти. Ми продовжуємо боротись і допомагати по всім нашим напрямкам. Та робимо все можливе, щоб кожен, хто того потребує, не залишиться сам на сам зі своєю бідою в ці тяжкі часи.

Гуртуймося, друзі! Разом ми переможемо кожного ворога на нашому шляху!

More news with tag #Seamen

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Thank you for contacting us!