Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

Цього року ПРМТУ організував Український морський форум (https://mtwtu.org.ua/news/akso-mi-zmozemo-vistoati-u-ci-vazki-casi-mi-peremozemo-v-londoni-projsov-ukrainskij-morskij-forum), присвячений зокрема Міжнародному дню моряка.

Захід зібрав близько ста учасників з глобальної морської індустрії, включаючи посадовців ITF, Міжнародної морської організації (IMO) та постійних представників кількох держав при IMO, Міжнародної організації праці (ILO), представників провідних судновласників та їхніх асоціацій, морських навчальних закладів, профспілок моряків та благодійних організацій.

Основною метою Форуму було надати всім учасникам морської галузі бачення майбутнього сталого розвитку України як ключового постачальника висококваліфікованих, мотивованих і талановитих морських професіоналів, а також орієнтованої на майбутнє морської економіки, відкритої для інвестицій в морську освіту, дослідження і розробки, морські цифрові технології та інші сектори судноплавства.

Дорогі моряки, вітаємо! Цей день – особливий для всіх, хто присвятив своє життя морю, ваша відвага, професіоналізм та відданість своїй справі викликають глибоку повагу. Ви – справжні герої, що стикаються з викликами, які інколи важко уявити. Бажаємо вам міцного здоров’я, безпечних рейсів та спокійних вод! Нехай кожне ваше повернення додому буде радісним, а кожен рейс – успішним. Дякуємо вам за вашу працю та бажаємо нових досягнень і перемог на всіх морських шляхах!

More news with tag #ITF

"If we stand strong in these difficult times, we will win": Ukrainian Maritime Forum took place in London

On June 14, 2024, the Ukrainian Maritime Forum was held in London, organized by the Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine with the support of the International Transport Workers' Federation (ITF) and the State Service for Maritime, Inland Waterway Transport and Shipping of Ukraine.

12 років рабства на судні — Абдул Нассер Салех нарешті вдома

Дванадцять років тому Абдул Нассер Салех приступив до своїх обов'язків механіка на судні Al Maha. Після цього він застряг на борту цього судна на шокуючий термін - 4 000 днів.

В Одесі проходить ЄТС-2024

В рамках Міжнародного форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків» (ЄТС-2024) та на честь 80-річчя Національного університету «Одеська морська академія» відбулася конференція.

Підтримка ITF Seafarers' Trust не припиняється

ITF Seafarers' Trust продовжив проєкт для курсантів Херсонської державної морської академії, які за підтримки ПРМТУ успішно закінчили перший рік навчання в Литовській морській академії.

Thank you for contacting us!