Благодійна акцію для пенсіонерів морської галузі

За доброю традицією щорічно до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Профспілка робітників морського транспорту України та Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС» проводять благодійну акцію для пенсіонерів морської галузі.

Цю акцію підтримала і Первинна профспілкова організація курсантів Національного університету «Одеська морська академія», волонтери — курсанти НУ «ОМА» з турботою та теплотою поставилися до пенсіонерів морської галузі, знайшли для них слова підтримки, теплі обійми та слова вдячності.

Також Профспілка робітників морського транспорту України та Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС» постійно підтримують Організацію ветеранів флоту Державної судноплавної компанії «Чорноморське Морське Пароплавство» та «Організацію ветеранів морського транспорту м.Одеси» надаючи їм підтримку та благодійну фінансову допомогу.

More news with tag #Charity

Об'єднані у підтримці моряків

У складні часи нам важливо залишатись разом та

допомагати один одному.

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Thank you for contacting us!