1 грудня - Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом

Сьогодні, 1 грудня, ми відзначаємо Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом, спрямований на підвищення уваги до проблем, пов'язаних із ВІЛ-інфекцією та СНІДом.

За підтримки Міжнародної організації праці та разом з Координаційним центром допомоги морякам, ПРМТУ робить свій вагомий внесок у досягнення глобальної мети 95-95-95, яка визначає наступне: до 2030 року - 95% населення, яке знає про свій ВІЛ-статус; 95% тих, хто виявив позитивний статус, отримує антиретровірусну терапію; і 95% тих, хто отримує лікування, досягає придушування вірусу до недосяжних рівнів.

«Наша Профспілка працює у багатьох напрямках та до боротьби з розповсюдженням ВІЛ/СНІДу серед членів Профспілки ми ставимося дуже серйозно та на міжнародному рівні підіймаємо ці питання. Ми пройшли великий шлях з нашими партнерами з профілактичних заходів, з анонімного

добровільного тестування на ВІЛ. Ми будемо і дали продовжувати цю роботу», - відзначає Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Цей день покликаний розширити усвідомлення, зменшити стигматизацію та поширення ВІЛ/СНІДу, а також залучити увагу до важливості тестування, доступу до лікування та підтримки для тих, хто живе з цими захворюваннями. Ми вдячні партнерам за продуктивну співпрацю. Нехай наша спільна робота над цими проблемами принесе позитивні зміни для всіх людей.

#ВсесвітнійДеньБоротьбиЗВІЛСНІДом #95-95-95

More news with tag #In World

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Thank you for contacting us!