Заклик ПРМТУ

Мої дорогі брати і сестри по всьому світу!

За останні три дні нищівної війни в моїй улюбленій Україні я отримав сотні дзвінків, повідомлень та офіційних листів підтримки з усіх куточків земної кулі – від лідерів світових профспілок, власників та менеджерів морських суден, різноманітних морських організацій та установ, виражаючих солiдарнiсть, підтримку та готовність прийти на допомогу.

З вдячністю я відповідаю вам усім від імені майже 80 тисяч українських моряків і докерів, викладачів і студентів, родин усіх наших членів Профспiлки по всій Україні.

Прошу всіх вас закликати ваші уряди надіслати повідомлення агресору з проханням припинити напади на Україну і посадити його за стіл переговорів.

Допоможіть нам забезпечити міцну охорону неба за допомогою протиракетної оборони.

Будь ласка, підтримайте Українську армію – найхоробріших воїнів, що мені відомі.

Будь ласка, попросіть ваші уряди від імені ваших членів профспілки надати Україні реальну підтримку - допоможіть нам врятувати нашу Україну - наш сильний, незалежний і вільний дім.

Для кожної людини на землі немає нічого важливішого за мирне небо над головою. Від усієї душі бажаю вам ніколи не відчувати страху, який ми всі носимо в собі тут, в Україні в ці дні.

Дякуємо, що ви постійно з нами в ці важкі часи.

Братськи ваш,

Олег Григорюк

Голова ПРМТУ

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!