Візит делегації регіонального офісу МОП в Україні

На запрошення Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) до Одеси з місією прибула делегація МОП під керівництвом Аіди Ліндмайер – директорки регіонального офісу МОП в Україні, який був відкритий на початку 2024 року. ПРМТУ організувала для гостей низку ознайомлювальних зустрічей, яка розпочалась в офісі ПРМТУ.

Голова ПРМТУ Олег Григорюк розповів про реалізовані за час повномасштабної війни гуманітарні та соціальні проєкти на підтримку членів ПРМТУ при співпраці з міжнародними партнерами.

Серед іншого обговорили проблематику безпеки працівників морського транспорту, особливо – портової інфраструктури, яка знаходиться під руйнівним прицілом з боку агресору.

Гості також відвідали Морський юніон центр, де на власні очі побачили можливості Профспілки для організації тренінгів, навчання та підготовки членів Профспілки, яким ПРМТУ приділяє увагу майже десятиріччя.

Крім того, делегація МОП познайомилась з проєктом з надання безкоштовних стоматологічних послуг для моряків та членів їхніх сімей Union Dent, який уже кілька років ПРМТУ реалізовує у співпраці спочатку з німецькою профспілкою ver.di, а тепер і з ITF Seafarers' Trust.

Також заплановані зустрічі з представниками Одеської обласної військової (державної) адміністрації, ДП «Адміністрація морських портів України» та Національного університету «Одеська морська академія».

Більше новин з тегом #В світі

Щорічна зустріч амбасадорів IMO

Олег Григорюк, Морський амбасадор доброї волі IMO в Україні, взяв участь у щорічній зустрічі амбасадорів IMO, що об'єднала лідерів морської галузі з усього світу.

Шведські докери підтримали українських колег

Шведські докери з профспілки TRANSPORT передали травматичні аптечки українським докерам.

Зустріч представників ПРМТУ з Union to Union

На зустрічі були присутні понад 25 представників галузевих професійних спілок, включаючи транспортні спілки SEKO та TRANSPORT, які неодноразово підтримували українських моряків і портовиків під час повномасштабного вторгнення.

Міжнародна співпраця ПРМТУ заради майбутнього морської індустрії України

Профспілка робітників морського транспорту України незмінно тримає орієнтир на інтеграцію в міжнародну спільноту, зміцнюючи партнерські зв’язки для забезпечення розвитку глобальної морської галузі.

Дякуємо за звернення!