ПРМТУ зустрілась з моряками в Болгарії

Спільний проєкт Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та ITF Seafarers' Trust триває: у болгарському місті Варна відбулася зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають за кордоном.

Її метою було надання актуальної інформації та підтримки морякам в умовах війни. ПРМТУ піклується про своїх спілчан, незалежно від їхнього місця перебування, забезпечуючи допомогу в будь-якій ситуації та частині світу.

«Моряки завжди були однією з найміцніших спільнот нашої країни. Зараз, коли Україна проходить через випробування війною, єдність і солідарність між нами стали ще більш важливими. Незалежно від того, де ви зараз перебуваєте – у морі, на суші чи в іншій країні – ви можете бути впевнені, що Профспілка завжди поруч, готова підтримати вас у будь-яких обставинах», – привітав моряків Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Під час зустрічі обговорювалися питання, що стосуються морської галузі в умовах війни. Серед них – оновлення документів моряків, питання військового обліку в Україні, підтримка членів ПРМТУ у воєнний час та психологічне здоров'я моряків. Крім того, Наталія Єфріменко, інспектор ITF в Україні, поділилася важливою інформацією щодо дій у разі проблем на борту суден та у зонах підвищеного ризику.

Профспілка продовжує свою діяльність із турботи про моряків та їхні сім'ї, незалежно від географічного розташування!

Більше новин з тегом #В світі

Транслітерація у закордонному паспорті: відповіді на ваші питання

Щодня до Профспілки робітників морського транспорту України звертаються моряки з питаннями щодо оформлення, оновлення чи отримання документів.

Нехай ваш голос буде почутий: Розпочато опитування IMO-WISTA «Жінки в морській галузі»

Друге опитування «Жінки в морській галузі» було розпочато з метою збору важливих базових даних про участь жінок у морській та океанічній галузях.

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

Сінгапур посилює контроль: обов'язкові перевірки на віспу мавп для іноземних моряків

Сінгапур запровадив додаткові заходи безпеки у своїх морських портах, зокрема обов'язкові перевірки на вірус мавпячої віспи для іноземних моряків. Цей крок спрямований на запобігання поширенню інфекції та захист здоров'я місцевих жителів і гостей країни.

Дякуємо за звернення!