ПРМТУ провела переговори з датськими судновласниками

22 січня відбулася робоча зустріч Профспілки робітників морського транспорту України, Датської асоціації судновласників - Danish Shipping - і найбільшої компанії в Данії Maersk. Вона була організована за безпосередньої участі давнього партнера ПРМТУ - голови правління датської профспілки Metal Maritime Олє Філіпсена.

У роботі взяли участь Ганні Вітфельд Троллє, виконавчий директор Dannish Shipping, Ніелс Бруус, начальник відділу кадрів Maersk, сторону Профспілки робітників морського транспорту України представив Олег Григорюк, Перший заступник Голови ПРМТУ.

Danish Shipping об'єднує близько 90 компаній, включаючи Maersk, на суднах яких вже протягом багатьох років працюють українські моряки. Мета зустрічі - більш докладне знайомство членів Асоціації з українським ринком праці і його головним потенціалом - українськими моряками. Також - встановлення партнерських взаємовідносин для надання підтримки і допомоги українським морякам, які вже зарекомендували себе і успішно працюють на суднах датських судноплавних компаній.

В ході зустрічі Олег Григорюк презентував роботу Профспілки робітників морського транспорту України. Він акцентував увагу на першочергових цілях і завданнях організації, а також про успіхи та виклики останніх років.

Для того, щоб ближче познайомити датських судновласників з українським ринком і відкрити перспективи для працевлаштування більшій кількості українських моряків, Олег Григорюк запросив представників Асоціації та компанії взяти участь у Третьому Європейсько-Азіатському морському саміті, проведення якого заплановано на 26 червня 2020 року в Одесі.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!