Практичний посібник з вакцинації від COVID-19

Профспілка робітників морського транспорту України підготувала для моряків і судноплавних компаній короткий практичний посібник з вакцинації від коронавірусу (COVID-19).

Посібник був розроблений на підставі свіжої публікації Міжнародної палати судноплавства (ISC), підготовленої спільно з Міжнародною асоціацією охорони здоров'я на морі, Міжнародною асоціацією незалежних власників танкерів (Intertanko) і Міжнародною федерацією транспортників (ITF).

Так, основною метою практичного посібника від ПРМТУ виступає боротьба з дезінформацією про вакцини, що може стати необгрунтованою відмовою від імунізації. Так, незважаючи на те, що на даний момент точно невідомо, яка кількість моряків не бажає робити щеплення від COVID-19, дані соціальних опитувань свідчать про високий відсоток відмов серед населення країн світу (30% населення США, 40% населення деяких країн Європейського Союзу) .

Практичний посібник від ПРМТУ містить достовірну інформацію про різні типи, склад і переваги вакцин, доступних на сьогоднішній день, а також відповідає на найпопулярніші питання про вакцинацію. При розробці посібника також використовувалися матеріали Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Практичний посібник з вакцинації від коронавірусу для моряків і судноплавних компаній російською мовою доступний на нашому сайті за посиланням: https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/7vHnDq8nLVTA...

Більше новин з тегом #Моряки

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!