Конференція ППО ТОВ «Тіс-Зерно»

21 лютого 2020 року пройшла звітна конференція Первинної профспілкової організації ТОВ «Тіс-зерно», на якій були підведені підсумки роботи організації у 2019 році.

У доповіді голови профспілкового комітету ТОВ «Тіс-зерно» Марії Золотової-Яблонської була представлена докладна картина діяльності первинної профспілкової організації, яка надає реальну підтримку працівникам у професійній діяльності та в соціальних питаннях.

Конференція визнала роботу ППО за звітний період задовільною і зазначила пріоритети в роботі на поточний рік. У їх числі: подальший розвиток соцпартнерства, забезпечення контролю та вжиття дієвих заходів щодо виконання колективного договору, сприяння створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці, поліпшення виробничого побуту працівників.

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!