Працевлаштування на судно GULF PEARL може принести вам зайві проблеми

К инспектору ITF в Украине обратился моряк относительно трудоустройства на судно GULF PEARL (IMO 7615878, флаг Liberia).Используя информацию, доступную только инспекторам ITF, удалось выяснить, что судно уже долгое время стоит в отстое.

За минулий рік екіпаж, який складався з індусів, а потім був замінений на українців, безліч разів звертався в ITF через постійні затримки заробітної плати, а також перебої з постачанням судна.

За словами моряка, що звернувся, роботу на цьому судні йому запропонували в одному з невеликих крюїнгових агентств в Одесі. Моряка відразу попередили, щоб він був готовий до регулярних затримок заробітної плати на 2-3 місяці, обґрунтовуючи це тим, що судно стоїть в відстої і роботи буде небагато.

Станом на травень 2017 року судно знаходилося в порту Рашид (ОАЕ) і повинно було наравитися в порт Кіш (Іран), проте, де воно знаходиться на даний момент, інформації немає.

ПРМТУ настійно рекомендує двічі подумати, перш ніж погоджуватися на роботу на цьому судні або будь-якому іншому, якщо вас заздалегідь повідомляють про регулярні затримки заробітної плати.

Більше новин з тегом #ITF

Молодіжна конференція на Конгресі МФТ: Ключові питання

Сьогодні, 18 жовтня, в рамках Конгресу ITF в Марракеші відбулася Молодіжна конференція. Сесія була присвячена розробці тa затвердженню п'ятирічного стратегічного плану.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

Дякуємо за звернення!