UNION WEEK - NEW GENERATION

Любі друзі! Ми раді повідомити вам про проведення семінару під егідою ПРМТУ і ITF, який вже в четвертий раз пройде в Одесі.

Ми розповімо вам про те, як перевірити крюинг і судно, щоб уникнути проблем у роботі в морі.

Ми поговоримо про останні зміни в морській галузі України, про оподаткування доходів і пенсійне забезпечення моряків, а також підвищимо рівень фінансової грамотності.

Ви зможете дізнатися більше про: профспілковий рух в Україні; Міжнародну федерацію транспортників (ITF); колективні договори і трудові контракти моряків; основні положення Конвенції MLC, 2006; здоров'я і благополуччя моряків.

У вас буде чудова можливість поставити запитання представникам ITF і особисто поспілкуватися з інспектором ITF в Україні.

В рамках семінару буде працювати мобільний медпункт, де кожен учасник зможе поговорити з лікарями і навіть пройти деякі медичні обстеження.

Коли: 27, 28 і 29 листопада

У скільки: з 10:30 до 16:15 годин

Де: Морський юніон центр за адресою: м.Одеса, Гагарінське плато, 5 Б, приміщення 3 (ЖК «Шоста Перлина)

Для кого: для моряків, які хочуть знати свої права

Участь БЕЗКОШТОВНА!

Для участі вам потрібно зареєструватися, заповнивши Google форму за посиланням: https://forms.gle/87wdrYQqBEgxJVVeA

Детальна інформація та попередній запис за телефоном: (0482) 42 99 02

Більше новин з тегом #ITF

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!