UNION WEEK - NEW GENERATION

Любі друзі! Ми раді повідомити вам про проведення семінару під егідою ПРМТУ і ITF, який вже в четвертий раз пройде в Одесі.

Ми розповімо вам про те, як перевірити крюинг і судно, щоб уникнути проблем у роботі в морі.

Ми поговоримо про останні зміни в морській галузі України, про оподаткування доходів і пенсійне забезпечення моряків, а також підвищимо рівень фінансової грамотності.

Ви зможете дізнатися більше про: профспілковий рух в Україні; Міжнародну федерацію транспортників (ITF); колективні договори і трудові контракти моряків; основні положення Конвенції MLC, 2006; здоров'я і благополуччя моряків.

У вас буде чудова можливість поставити запитання представникам ITF і особисто поспілкуватися з інспектором ITF в Україні.

В рамках семінару буде працювати мобільний медпункт, де кожен учасник зможе поговорити з лікарями і навіть пройти деякі медичні обстеження.

Коли: 27, 28 і 29 листопада

У скільки: з 10:30 до 16:15 годин

Де: Морський юніон центр за адресою: м.Одеса, Гагарінське плато, 5 Б, приміщення 3 (ЖК «Шоста Перлина)

Для кого: для моряків, які хочуть знати свої права

Участь БЕЗКОШТОВНА!

Для участі вам потрібно зареєструватися, заповнивши Google форму за посиланням: https://forms.gle/87wdrYQqBEgxJVVeA

Детальна інформація та попередній запис за телефоном: (0482) 42 99 02

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!