У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

На Конгресі оберуть ключові керівні позиції ITF та визначать стратегію діяльності на наступні 5 років.


Інтереси українських транспортників представляє делегація Профспілки робітників морського транспорту України – єдиної морської членської організації ITF в нашій країні.

Більше новин з тегом #В світі

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

Підтримка прав транспортників зростає

Нове глобальне опитування ITF підтверджує, що переважна більшість населення підтримує права транспортників і вимоги профспілок.

Україна впевнено крокує до впровадження прозорого податкового середовища

Імплементація міжнародних стандартів — міжнародне зобов’язання, яке Україна виконує для активізації євроінтеграційних процесів. Загальний стандарт звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки (CRS) є одним з цих стандартів.

Дякуємо за звернення!