Спільний проект GMT і IMEC

Міжнародна рада морських роботодавців (IMEC) у партнерстві з глобальним оператором морських подорожей Global Marine Travel LLC (GMT) сприяє здійсненню змін екіпажів, створюючи тим самим необхідний попит на послуги літаків. що «простоюють».

Штаб-квартира компанії GMT знаходиться у Форт-Лодердейл, Флорида. В управлінні оператора знаходяться кілька великих хабів у США і на Філіппінах, а також додаткові підрозділи в Мумбаї, Сінгапурі, Дубаї, Україні та Великобританії. GMT має великий досвід в переміщенні великих груп членів екіпажів і співпрацює з більш ніж сотнею партнерів в морському секторі.

Спільний проект GMT і IMEC почнеться з роботи за тими напрямками, рейси за якими вже здійснюються, або за тими, за якими рейси будуть відновлені в зв'язку з ослабленням аеропортових / прикордонних обмежень. Відповідно до запитів, GMT буде здійснювати резервування блоків місць на регулярних рейсах, вишукувати додаткові місця або домовлятися про більші літаки на певних маршрутах, а також, при необхідності, організовувати чартерні рейси. За попередньою інформацією, проект буде запущений 18 травня і буде завершено 8 червня 2020 року.

Варто відзначити, що команда GMT здійснює свою діяльність, ґрунтуючись на самій останній наявній інформації, і, звичайно ж, немає ніяких гарантій, що кордони будуть відкриватися одночасно з появою блоків місць на рейсах.

Важливо, щоб члени IMEC подавали запит у GMT, вказуючи максимально точну кількість моряків, бо GMT буде вести переговори з авіакомпаніями щодо особливих тарифів і додаткових посадочних місць, грунтуючись на необхідній кількості місць на кожному маршруті.

Для зв'язку з командою GMT судновласникам, членам IMEC, пропонується заповнити форму для авторизації https://www.flygmt.com/imec-crew-survey, після чого вказати кількість, місцезнаходження та національність членів екіпажу, яким необхідно забезпечити заміну.

На сьогоднішній день сформовані такі напрямки рейсів:

Роттердам / Київ / Роттердам

Роттердам / Одеса / Роттердам

Маніла / Гонконг / Маніла

Токіо / Маніла / Токіо

Сінгапур / Маніла / Сінгапур

Маніла / Пусан / Маніла

Маніла / Каїр / Маніла

Гібралтар / Маніла / Гібралтар

Маніла / Франкфурт / Маніла

Маніла / Катар / Маніла

Маніла / Х'юстон / Маніла

Маніла / Дубай / Маніла

Роттердам / Мумбаї / Роттердам

Мумбаї / Коломбо / Мумбаї

Більше новин з тегом #Моряки

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Дякуємо за звернення!