Семінар для моряків на тему: Scrubbers

ПРМТУ спільно з освітнім проєктом EdMarine провели сьогодні семінар, на якому спікер проєкту, старший механік Ігор Табулінський поділився своїми знаннями з питань експлуатації сучасних систем очищення випускних газів - Scrubbers.

П'ятигодинний семінар дозволив донести до слухачів досить великий обсяг інформації, безпосередньо, практичної. Після закінчення кожної частини заходу пройшли цікаві та жваві дискусії на тему.

«Користуючись нагодою, хочу подякувати ПРМТУ за надану можливість поділитися своїми знаннями з моряками і Морський юніон центр за комфортний, чудово оснащений зал для зустрічі, - зазначив Ігор Табулінський. - Обмін досвідом, подібні практичні семінари відкривають нові можливості для українських моряків. Це важливо, тому що високий рівень знань, професіоналізму - це, в кінцевому підсумку, позитивна репутація на ринку працевлаштування для наших моряків. Ми сподіваємося на подальшу тісну співпрацю з Профспілкою, бо в арсеналі EdMarine є безліч різних проєктів щодо сучасних систем суднових енергетичних установок».

Більше новин з тегом #Моряки

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!