Сьогодні в місті Осло проходить засідання робочої групи ITF з каботажу

Основна проблема, яку відчувають багато країн, включаючи Австралію, Норвегію і Канаду - це однаковий політичний тиск з боку своїх урядів. Це виражається в прийнятті нових законів, політик, пактів, спрямованих на скорочення кількості суден під національним прапором, скорочення робочих місць для місцевих моряків шляхом заміни їх на більш «дешеві» національності з країн-постачальників робочої сили. Проведені профспілками переговори, страйки і навіть суди не привели до яких-небудь відчутним позитивних змін.

Більше новин з тегом #ITF

Життя моряків важливі

Комітет зон бойових операцій (WOAC) Міжнародного переговорного форуму (IBF) одностайно ухвалив рішення про визначення Червоного моря та затоки Аден як «воєнних зон».

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Безпека моряків у Червоному морі має бути на першому місці

Міжнародна федерація транспортників (ITF) заявляє, що того, що було зроблено для гарантування безпеки моряків у Червоному морі та Аденській затоці, недостатньо; і втрата життів після атаки хуситів на судно TRUE CONFIEDENCE є трагедією саме через це.

Дякуємо за звернення!