Регіони ITF / Європейська федерація транспортників (ETF)

На своєму засіданні в Лондоні в травні 2019 року Виконавчий комітет ETF затвердив кандидатуру Лівії Спера на посаді виконуючого обов'язки Генерального секретаря ETF.

Лівія раніше була політичним секретарем секцій докерів і працівників рибного господарства, і буде виконуючим обов'язки Генерального секретаря до наступного Конгресу ETF, на якому будуть проведені повноправні вибори Генерального секретаря усіма членами ETF.

Ведеться робота по вивченню того, як ITF і ETF можуть краще координувати реалізацію рішень, прийнятих Конгресом і стратегічні напрямки з членськими організаціями в Європі.

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!