Пройшла позачергова виборна Конференція ППО РМТП

22 липня 2020 р. пройшла 36 позачергова виборна Конференція Первинної профспілкової організації Ренійського морського торговельного порту (ППО РМТП).

У роботі конференції взяли участь: голова Професійної спілки робітників морського транспорту України Михайло Кірєєв, Перший заступник Голови ПРМТУ, голова Чорноморської первинної профспілкової організації моряків Олег Григорюк, працівники апарату ПРМТУ та начальник Ренійського морського торговельного порту Юрій Кононенко.

Конференція пройшла відповідно до Статуту Професійної спілки робітників морського транспорту України, Порядку обрання делегатів на позачергову виборну Конференцію № 36 та висунення кандидатур на посади голови та членів інших виборних органів Первинної профспілкової організації Ренійського морського торговельного порту, затвердженого протоколом профспілкового комітету ППО РМТП 01/07-2020 від 01.07.2020 р.

У ході конференції головою Первинної профспілкової організації Ренійського морського торговельного порту було обрано Ігоря Драгого терміном на 5 років відповідно до Статуту ПРМТУ, а також було обрано молодіжну раду, профспілковий комітет та ревізійну комісію ППО РМТП.

ПРМТУ щиро вітає з обранням Ігоря Георгійовича. Бажаємо наснаги у щоденній роботі у питаннях захисту прав та гарантій працівників Ренійського морського торговельного порту. Впевнені, що ваш досвід роботи, професіоналізм, наполегливість, сумлінність та відданість справі сприятимуть розвитку профспілкового руху в Україні!

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!