Продовжуємо зустрічі з курсантами НУ «ОМА»

Сьогодні в рамках традиційної зустрічі з курсантами НУ «Одеська морська академія» з майбутніми судноводіями поспілкувався Перший заступник Голови ПРМТУ, амбасадор доброї волі IMO Олег Григорюк.

Він розповів хлопцям про цілі та плани: «У моїх планах, як амбасадора доброї волі IMO, сприяти створенню нових робочих місць гідного рівня для українських моряків, залучати нові компанії на український ринок, працювати з молоддю, презентуючи і підкреслюючи важливість морської індустрії. Я вірю, що завдяки вам, - звернувся до курсантів Олег Григорюк, - ми ще не раз будемо пишатися Україною і покажемо, що наш потенціал по-справжньому великий».

У продовження зустрічі фахівці ПРМТУ познайомили курсантів з діяльністю Профспілки, ITF та курсантської Первинної профспілкової організації.

Більше новин з тегом #ITF

ITF засуджує обстріл української дитячої лікарні

Міжнародна федерація транспортників (ITF) категорично засуджує жахливий обстріл дитячої лікарні «Охматдит» у Києві, здійснений російськими військами.

Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

«Якщо ми зможемо вистояти у ці важкі часи, ми переможемо»: в Лондоні пройшов Український морський форум

12 років рабства на судні — Абдул Нассер Салех нарешті вдома

Дванадцять років тому Абдул Нассер Салех приступив до своїх обов'язків механіка на судні Al Maha. Після цього він застряг на борту цього судна на шокуючий термін - 4 000 днів.

Дякуємо за звернення!