Продовжуємо зустрічі з курсантами НУ «ОМА»

Сьогодні в рамках традиційної зустрічі з курсантами НУ «Одеська морська академія» з майбутніми судноводіями поспілкувався Перший заступник Голови ПРМТУ, амбасадор доброї волі IMO Олег Григорюк.

Він розповів хлопцям про цілі та плани: «У моїх планах, як амбасадора доброї волі IMO, сприяти створенню нових робочих місць гідного рівня для українських моряків, залучати нові компанії на український ринок, працювати з молоддю, презентуючи і підкреслюючи важливість морської індустрії. Я вірю, що завдяки вам, - звернувся до курсантів Олег Григорюк, - ми ще не раз будемо пишатися Україною і покажемо, що наш потенціал по-справжньому великий».

У продовження зустрічі фахівці ПРМТУ познайомили курсантів з діяльністю Профспілки, ITF та курсантської Первинної профспілкової організації.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!