ПРМТУ підтримує морську освіту

Як ми вже повідомляли, Трастовий фонд моряків ITF, ПРМТУ та НУ «Одеська морська академія» розпочали спільний проєкт, щоб допомогти 32 українським курсантам завершити навчання.

Підписання Меморандуму про співпрацю відбулося 2-го листопада у онлайн форматі.

«Ми цінуємо, що керівництво ITF відкрите для всіх наших ініціатив. Завдяки підтримці Трастового фонду ми здатні багато чого змінити на краще. Також хочу подякувати керівництву Академії. Всі ці роки ми були чудовими партнерами і разом робили багато кроків, щоб зробити щасливими наших членів Профспілки та курсантів, покращити технічний стан обладнання Академії. І ми робили все можливе зі свого боку, щоб продовжувати цю роботу навіть під час пандемії та війни. Тож ми робимо все можливе і продовжуватимемо підтримувати нашу морську освіту загалом і нашу Академію зокрема», - Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Сьогодні курсанти, які перебувають в Одесі, відвідали офіс ПРМТУ, зустрілися із Головою ПРМТУ та отримали свої профспілкові квитки.

Більше новин з тегом #Молодь

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Молоде покоління українських моряків

Цей тиждень у Литовській морській академії був наповнений заходами, що надихають молоде покоління на досягнення нових вершин.

Дякуємо за звернення!