ПРМТУ відзвітувала про роботу з профілактики захворюваності на ВІЛ

Профілактика захворюваності на ВІЛ серед транспортників - один з напрямків, яким ITF приділяє підвищену увагу.


44 Конгрес ITF, який зібрав разом близько 2 600 осіб, став відмінним майданчиком для обміну досвідом роботи серед профспілок в цьому напрямку. Під час Конгресу працює Well-being Kiosk - місце, де можна отримати матеріали, присвячені соціально-побутовому забезпеченню членів Міжнародної федерації транспортників. Також тут всі бажаючі можуть дізнатися про досвід членських організацій ITF в роботі по підвищенню рівня інформованості щодо ВІЛ.

Профспілка робітників морського транспорту України надала звіт про роботу в цьому напрямку за 4 роки, а також презентувала Медичний посібник для моряків, розроблений під егідою ITF.

Більше новин з тегом #ITF

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Дякуємо за звернення!