Додаток ITF Seafarers оновлено

У новій версії також об'єднані два додатки - «Пошук судна» і «Пошук інспектора / профспілки».

У додатку морякам надано єдиний сервіс для пошуку актуальної інформації про судно, контактних даних інспекторів / філій і гарячої лінії ITF.

Крім того, в оновленому додатку представлена система кольорового кодування на суднах, що дозволяє легко ідентифікувати, які судна покриті / не покриті колективним договором ITF, ходять під національним прапором тощо:

- зелений - судно працює за договором,

- жовтий - знаходиться в стадії переговорів (перспективна угода),

- червоний - судно під «зручним» прапором без колдоговору,

- помаранчевий - під національним прапором,

- синій - круїзне судно.

У додатку доступні посилання на контактну інформацію афілійованої особи, отримати яку можна, натиснувши на назву профспілки, що підписала на судно договір, є можливість зв'язатися з гарячою лінією ITF безпосередньо з програми по телефону або електронній пошті, посилання на веб-сайти ITF Global і ITF Seafarers, інформація про ITF і кампанії проти «зручних» прапорів, новини ITF, які публікуються декількома мовами, в тому числі російською.

Нагадаємо, що єдиною морською членською організацією ITF в Україні є Профспілка робітників морського транспорту України. Єдиний інспектор ITF в Україні - Наталія Єфріменко, співробітник ПРМТУ.

Скачати для iOs: https://apps.apple.com/ua/app/itf-seafarers/id689249276?l=ru

Скачати для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itf.seafarers

Більше новин з тегом #Моряки

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

«Ракета вибухнула у 500 метрах від нашого судна»

Розповів член екіпажу судна PINOCCHIO, атакованого хуситами

Дякуємо за звернення!