Додаток ITF Seafarers оновлено

У новій версії також об'єднані два додатки - «Пошук судна» і «Пошук інспектора / профспілки».

У додатку морякам надано єдиний сервіс для пошуку актуальної інформації про судно, контактних даних інспекторів / філій і гарячої лінії ITF.

Крім того, в оновленому додатку представлена система кольорового кодування на суднах, що дозволяє легко ідентифікувати, які судна покриті / не покриті колективним договором ITF, ходять під національним прапором тощо:

- зелений - судно працює за договором,

- жовтий - знаходиться в стадії переговорів (перспективна угода),

- червоний - судно під «зручним» прапором без колдоговору,

- помаранчевий - під національним прапором,

- синій - круїзне судно.

У додатку доступні посилання на контактну інформацію афілійованої особи, отримати яку можна, натиснувши на назву профспілки, що підписала на судно договір, є можливість зв'язатися з гарячою лінією ITF безпосередньо з програми по телефону або електронній пошті, посилання на веб-сайти ITF Global і ITF Seafarers, інформація про ITF і кампанії проти «зручних» прапорів, новини ITF, які публікуються декількома мовами, в тому числі російською.

Нагадаємо, що єдиною морською членською організацією ITF в Україні є Профспілка робітників морського транспорту України. Єдиний інспектор ITF в Україні - Наталія Єфріменко, співробітник ПРМТУ.

Скачати для iOs: https://apps.apple.com/ua/app/itf-seafarers/id689249276?l=ru

Скачати для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itf.seafarers

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!