Приєднуйтесь до опитування

Всесвітній морський університет (WMU), Міжнародна федерація асоціацій капітанів суднів (IFSMA), Морський інститут (NI), Інститут морської інженерії, науки і технологій (IMarEST) і Міжнародна мережа допомоги морякам (ISWAN) співпрацюють, щоб зібрати думки моряків.

Опитування проводиться в рамках дослідницького проекту, що фінансується благодійною організацією ITF Seafarers' Trust.

Його метою є збір інформації про досвід моряків, пов'язаний з годинами роботи/відпочинку, робочим навантаженням та комплектацією екіпажів суден, а також інформування судноплавної галузі щодо розгляду поліпшень.

Просимо вас приділити 20 хвилин вашого часу та пройти опитування за посиланням: https://wmuhq.questionpro.eu/a/TakeSurvey?tt=ZkLS2mV6Wqi2Dwy1IFF%2BWw%3D%3D

Заздалегідь дякуємо та сподіваємось на вашу участь!

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!