Підтримка ITF Seafarers' Trust не припиняється

ITF Seafarers' Trust продовжив проєкт для курсантів Херсонської державної морської академії, які за підтримки ПРМТУ успішно закінчили перший рік навчання в Литовській морській академії.

Українські курсанти продемонстрували високий рівень підготовки та залученості в навчальний процес, завершивши навчальний рік з високими балами. Вони також брали активну участь у спортивних та соціальних заходах.

«Ми пишаємося вами та вашими досягненнями, – звернувся до курсантів Олег Григорюк, Голова ПРМТУ. – Ви – майбутнє нашої морської галузі. Кожен ваш успіх – це доказ того, що ми на правильному шляху. Продовжуйте вчитися, розвиватися та досягати нових висот. Ми завжди будемо поруч, щоб підтримати вас у будь-яких починаннях».

«Ми раді, що ITF Seafarers' Trust має можливість підтримувати вас. Приємно бачити чудові результати, які ви показали в навчанні. І що не менш важливо, ви змогли адаптуватися в новій країні та знайти друзів», – зазначила Голова ITF Seafarers' Trust Кеті Хіггінботтом.

Данило, один із курсантів-учасників проєкту, поділився своїми враженнями: «Ми вдячні всім, хто підтримує нас у рамках проєкту. Дякуємо, що в цей складний для всіх час ми маємо можливість ходити на пари, жити в гуртожитку, спілкуватися з однолітками та жити повноцінним студентським життям. Це дуже цінно».

Батьки курсантів не могли стримати сліз радості за таку можливість для їхніх дітей. Нагадаємо, що в проєкті беруть участь діти з соціально вразливих категорій населення, діти військовослужбовців та діти з зон активних бойових дій.

«Це не просто навчання, це шанс на краще життя для наших дітей», – сказала одна з матерів курсантів. – Ми щасливі, що є такі проєкти, які дають нашим дітям можливість реалізувати свої мрії, навіть у цей важкий час».

Більше новин з тегом #ITF

«Якщо ми зможемо вистояти у ці важкі часи, ми переможемо»: в Лондоні пройшов Український морський форум

12 років рабства на судні — Абдул Нассер Салех нарешті вдома

Дванадцять років тому Абдул Нассер Салех приступив до своїх обов'язків механіка на судні Al Maha. Після цього він застряг на борту цього судна на шокуючий термін - 4 000 днів.

В Одесі проходить ЄТС-2024

В рамках Міжнародного форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків» (ЄТС-2024) та на честь 80-річчя Національного університету «Одеська морська академія» відбулася конференція.

ITF розширила список «зручних прапорів», додавши дві нові країни

Два суднових реєстри, тісно пов'язані з «тіньовим флотом» — Габон та Есватіні — стали останніми доповненнями до списку прапорів зручності (FOC) ITF. Разом з цим, Тонга була виключена зі списку, що існує вже 76 років, і тепер загальна кількість FOC складає 43.

Дякуємо за звернення!