Обережно: судно YANGZHOU CONFIDENCE

У ПРМТУ звернулися моряки за консультацією щодо судна YANGZHOU CONFIDENCE (IMO 9774850, Маршаллові острови).

Як з'ясувалося, судно було затримано владою Хайфи наприкінці грудня минулого року. На той момент екіпаж провів на судні понад 13 місяців. Ресурс Marine Traffic показує, що 14 січня 2022 року судно знаходилося в дорозі в порт Саїд. Імовірно, що PSC відпустив судно, і власник веде його на зміну екіпажу.

ПРМТУ застерігає моряків від згоди на пропозиції щодо працевлаштування на судно YANGZHOU CONFIDENCE. Якщо у вас є якісь сумніви щодо отриманої вами пропозиції про роботу, ви завжди можете абсолютно безкоштовно отримати консультацію в Профспілці за номером +380482 429901, електронною поштою office@mtwtu.org.ua або написавши нам у соцмережах: https://www.facebook.com/MTWTU, https://www.instagram.com/mtwtu_itf_ukraine/

Більше новин з тегом #Моряки

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!