Опитування ITF на тему кризи змін екіпажів

ITF і ПРМТУ запрошують українських моряків, які в даний момент знаходяться на судні і не можуть покинути його борт через обмеження на переміщення і подорожі, введені світовими урядами у відповідь на пандемію, взяти участь в опитуванні.

Дані, зібрані завдяки грудневим опитуванням ITF «КРИЗА ЗМІН ЕКІПАЖІВ», допоможуть профспілкам продемонструвати світовим урядам, компаніям і засобам масової інформації, наскільки згубним є вплив цієї кризи на моряків.

ITF повідомляє, що близько 400 тисяч моряків все ще знаходяться на суднах по всьому світу і не можуть повернутися додому до своїх родин.

Опитування слід заповнювати англійською мовою. Воно анонімне і займе всього 3-5 хвилин.

Розказана вами історія може бути використана в якості одного з обгрунтувань необхідності невідкладного забезпечення змін екіпажів.

Пройти опитування можна за посиланням: https://itf-global.typeform.com/to/U0uX79M1

Більше новин з тегом #Моряки

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!