Нові правила транзиту через Білорусь

З 22 жовтня застосовуються такі правила транзиту/трансферу в/через Білорусь.

Пасажири, які прямують транзитом через територію Республіки Білорусь з країн «червоної» зони, повинні надати документи, що підтверджують запланований̆ виїзд з Білорусі протягом 24-х годин, при цьому для перетину кордону Республіки Білорусь ПЛР-тести не потрібні. Якщо таких документів немає, таким особам проїзд по території Республіки Білорусь дозволяється протягом доби, але при цьому прикордонна служба буде контролювати дотримання цієї вимоги.

Пасажири, які прямують транзитом через територію Республіки Білорусь з країн «зеленої» зони, можуть перетинати кордон без медичного сертифікату і додаткового контролю.

Держава кінцевого маршруту слідування може мати свої вимоги щодо в'їзду, в тому числі за поданням сертифікату про негативний результат ПЛР-тесту.

Більше новин з тегом #Моряки

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!