Курсантам про Профспілку

Як ми вже повідомляли, з початку жовтня Профспілка робітників морського транспорту України запустила новий формат заходів для молодого покоління профспілкового руху. Щовівторка ПРМТУ запрошує групу курсантів Національного університету «Одеська морська академія» відвідати офіс і ознайомитися з основними напрямками своєї роботи.

Основне завдання, яке перед собою поставила Профспілка, - підвищити рівень інформованості курсантів щодо діяльності ПРМТУ і профспілкового руху в цілому, донести інформацію про трудові права моряків, навчити читати і розуміти трудовий контракт і колективний договір.

Сьогоднішню зустріч відкрив Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк. Він розповів курсантам про завдання Профспілки, про діяльність, спрямовану на захист трудових прав українських моряків, на збільшення робочих місць, розширення кадетських програм для майбутніх моряків, а також про інвестиції в морську освіту в Україні.

Також курсанти отримали інформацію про роботу Первинної профспілкової організації курсантів НУ «ОМА» і можуть приєднатися до роботи профактиву та профспілкового руху.

Більше новин з тегом #Моряки

Основні питання військового обліку для моряків

Профспілка робітників морського транспорту України провела для моряків інформаційну зустріч-семінар з питань нововведень у військовому обліку, які діють з 18.05.2024 року. Зустріч була проведена у дистанційному режимі. Моряки мали можливість поставити питання, які їх найбільше цікавлять, та отримати вичерпну фахову юридичну інформацію.

ПРМТУ у парламенті Румунії

20 червня Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, виступив у парламенті Румунії в Бухаресті, де відбулося засідання Комітету моряків Східної, Центральної Європи та Норвегії (SCOCEEN).

ПРМТУ зустрілась з моряками в Румунії

В рамках спільного проєкту Профспілки робітників морського транспорту України та ITF Seafarers' Trust ПРМТУ організувала першу зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають у Румунії. Це важлива подія, адже наша мета – бути поруч з членами Профспілки, попри складні обставини, в яких вони опинилися через війну в Україні.

Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

Дякуємо за звернення!