Зміни кордонів Зон підвищеного ризику

З 1 листопада 2020 року в списки Зон підвищеного ризику, що містяться в колективних договорах стандарту IBF і ITF, будуть внесені поправки, які відображають нинішню ситуацію з піратством у водах Західної і Східної Африки, особливо, що стосується інтенсивності, місць нападів і викрадень.

Зміни, зокрема, включають:

- Гвінейська затока, де, на додаток до раніше позначеної Зони підвищеного ризику в територіальних водах Нігерії і Беніну, була визначена нова Розширена зона підвищеного ризику, яка буде охоплювати значно більшу територію в затоці між Ліберією і Анголою.

- Індійський океан, де виправлені координати Зони підвищеного ризику у східного узбережжя Сомалі - 12 морських миль, а також, відповідно, розширено межі Зони підвищеного ризику.

Зверніть увагу, що зміни наберуть чинності 1 листопада 2020 року.


https://mtwtu.org.ua/knowledge-base/index

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!