ITF запрошує взяти участь в опитуванні

Близько 200 тис. моряків сьогодні вимушено перебувають на борту суден по всьому світу, позбавлені права зійти на берег і повернутися додому внаслідок обмежень, введених урядами в спробі стримати глобальне поширення коронавирусу (Covid-19).

Міжнародна федерація транспортників (ITF) і її членські профспілки тиснуть на уряди країн світу з метою домогтися внесення змін, необхідних для забезпечення змін моряків, а також гідного і шанобливого ставлення до цих ключових працівників.

Якщо ви перебуваєте в морі довше встановленого договором терміну, ITF запрошує вас поділитися своєю історією. Опитування повинно бути заповнено англійською мовою, є анонімним і займе всього 3-5 хвилин.

Розказана вами історія може бути використана в якості обгрунтування необхідності невідкладного забезпечення змін екіпажів.

Пройти опитування можна за посиланням:

https://itf-global.typeform.com/to/nFjYPZ?fbclid=IwAR0Ye8Me31XFg_vG8zIxIGT_OMhR96xbTcSa9LOhf1aSDRmU_tpPM8ffLfQ

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!