ITF підтримала кампанію ПРМТУ

Сьогодні Міжнародна федерація транспортників (ITF) розповсюдила серед своїх членських організацій в морському секторі циркуляр із закликом приєднатися до кампанії Профспілки робітників морського транспорту України під назвою #ISupplyTheWorld.

У циркулярі до членських організацій ITF йдеться: «Морські транспортники грають ключову роль у світовій торгівлі і підтримують рух глобального ланцюжка поставок, тому ITF, наші морські соціальні партнери та інші морські організації закликають Організацію Об'єднаних Націй і її держави-члени визнати моряків і докерів «ключовими працівниками».

ITF пропонує членським профспілкам усього світу поширити серед своїх членів плакат #ISupplyTheWorld, розмістивши, при бажанні, на ньому логотип своєї організації, або ж використовувати вже запропоновані варіанти.

«Давайте разом зробимо так, щоб моряки і докери перестали бути «невидимою робочою силою», а стали обличчям робочої сили, яка має вирішальне значення для перевезення вантажів, від яких залежить весь світ», - йдеться в циркулярі.

Нагадаємо, що ПРМТУ запустила міжнародну кампанію #ISupplyTheWorld на підтримку робітників морського транспорту, які в зв'язку з пандемією СOVID-19 знаходяться на передовій і приводять в рух глобальну морську торгівлю у ці важкі часи.

ПРМТУ ще раз звертається до кожного моряка і портовика з пропозицією надрукувати документ і сфотографуватися з ним, після чого вислати фотографії нам для подальшої публікації.

Ми впевнені, що таким чином ми зможемо висловити подяку і зробити ще більш помітним внесок транспортників у забезпечення роботи глобального торгового судноплавства.

Надсилайте ваші фото і відзначайте у соцмережах #ISupplyTheWorld

E-mail: office@mtwtu.org.ua

Facebook: facebook.com/MTWTU

Instagram: mtwtu_itf_ukraine

Twitter: @MTWTU_ITF

Логотип кампанії в хорошій якості можна завантажити тут: https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/atf51-CVxASK...

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!