Єгипет ратифікував MLC, 2006

6 червня 2024 року Арабська Республіка Єгипет зробила важливий крок на шляху до покращення умов праці для моряків, ратифікувавши Конвенцію про працю в морському судноплавстві 2006 року (MLC, 2006).

Під час церемонії у Міжнародному бюро праці в Палаці Націй міністр праці Єгипту Хасан Шехата підкреслив прихильність країни до міжнародних трудових стандартів і наголосив на стратегічній ролі Єгипту в морському транспорті.

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ зустрілась з моряками в Болгарії

Спільний проєкт Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та ITF Seafarers' Trust триває: у болгарському місті Варна відбулася зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають за кордоном.

Екіпаж судна GROTON у боротьбі за виживання

Судно GROTON, яке було уражене ракетою хуситів у Червоному морі 3 серпня, зараз стоїть на якорі в Джибуті.

Нехай ваш голос буде почутий: Розпочато опитування IMO-WISTA «Жінки в морській галузі»

Друге опитування «Жінки в морській галузі» було розпочато з метою збору важливих базових даних про участь жінок у морській та океанічній галузях.

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

Дякуємо за звернення!