C Днем працівників морського і річкового флоту!

Дорогі друзі!

Традиційно, в першу неділю липня Україна відзначає День працівників морського і річкового флоту. Профспілка робітників морського транспорту України вітає з професійним святом усіх, чия доля пов'язана з морським і річковим флотом.

Прийміть щирі слова подяки за вашу напружену і самовіддану роботу та побажання міцного здоров'я, благополуччя та удачі в справах, успіхів у роботі та великого особистого щастя! Нехай робота приносить тільки задоволення і відкриває нові професійні горизонти, нехай у ваших родинах завжди панує гармонія, взаєморозуміння й любов!

Більше новин з тегом #Моряки

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

«Ракета вибухнула у 500 метрах від нашого судна»

Розповів член екіпажу судна PINOCCHIO, атакованого хуситами

Дякуємо за звернення!