Майбутні правники разом з юристами ПРМТУ та профактивом Молодіжної Ради відвідали судові засідання

За сприянням та під егідою Молодіжної Ради Професійної спілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ)

курсанти 1-го курсу Навчально-наукового інституту морського права та менеджменту Національного університету “Одеська морська академія” разом з юристами ПРМТУ відвідали судові засідання в Одеському апеляційному суді.

Майбутні правники на практиці дізнатися про правила поведінки у суді, про стадії судового процесу, особливості проведення засідання в режимі відеоконференції тощо — завдячуючи присутності в судових засіданнях по справах, які розглядалися колегією суддів у складі Світлани Погорєлової, Анатолія Заїкіна та Олександра Таварткіладзе.

Вдячні суддівському корпусу та апарату суду за можливість ознайомити нашу молодь з практичною стороною діяльності органів судової влади та правозахисною роботою ПРМТУ. А керівництву Інституту — за сприяння в долученні курсантів до таких заходів.

Більше новин з тегом #Молодь

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!