УДП: на шляху до відродження та подальшого розвитку

В рамках планового візиту до Дунайського регіону Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з Генеральним директором ПрАТ «УДП» Дмитром Москаленко та його заступником з питань безпеки та зовнішньоекономічної діяльності Владиславом Бєлахом.

В рамках планового візиту до Дунайського регіону Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з Генеральним директором ПрАТ «УДП» Дмитром Москаленко та його заступником з питань безпеки та зовнішньоекономічної діяльності Владиславом Бєлахом.

Обговорили можливості об’єднання спільних зусиль задля вирішення актуальних питань в діяльності Пароплавства. Адже його стабільна робота та розвиток — запорука для поліпшення соціально-економічних умов для працівників.

Одне серед таких питань — нестача кваліфікованих судноводіїв. Домовилися, що УДП підготує комплексну програму з підготовки та залучення судноводіїв для роботи в Пароплавстві — для можливості її подальшої презентації та реалізації на базах профільних вишів.

ПРМТУ ж, завдяки багаторічному партнерству з провідними закладами освіти, що готують спеціалістів для морської галузі, своєму статусу та іміджу на національному й міжнародному рівнях, — має можливості для сприяння в реалізації таких, а також багатьох інших заходів на благо наших спілчан.

Варто також нагадати, що первинна профспілкова організація ПРМТУ діє в Пароплавстві від самого початку 90-х років. І за часи її багаторічної роботи в УДП — були різні керівники та вкрай різні умови. Приємно відзначити, що нинішнє керівництво ПрАТ «УДП» проявляє всецілу відкритість до соціального діалогу, що є вкрай важливим задля дотримання балансу в інтересах працівників і роботодавця, сталого розвитку Пароплавства в цілому.

Більше новин з тегом #Моряки

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Дякуємо за звернення!