З днем народження, ПРМТУ!

30 січня Профспілка робітників морського транспорту України відзначає свій 27-й день народження.

Сьогодні ПРМТУ - найбільша національна галузева профспілка, що об'єднує понад 75 тисяч членів Профспілки: моряків, які працюють на суднах українських та іноземних судновласників, працівників портів, судноремонтних заводів і інших підприємств, установ і організацій морського транспорту, викладачів, курсантів і студентів морських навчальних закладів. Багато років ми є єдиною морською організацією в Україні, яка входить у Міжнародну федерацію транспортників (ITF).

За весь цей час робота Профспілки показала правильність обраної мети та дієвість засобів її досягнення. Все, чого ми добилися, - це результат спільних зусиль кожного з нас, тому що тільки разом ми здатні зробити багато і подолати будь-які перешкоди. Разом ми - сила!

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!