ПРМТУ провела переговори з представниками Istanbul Shipping AS

16 жовтня офіс Профспілки відвідали представники турецького судновласника Istanbul Shipping AS

Компанія була заснована у 2011 році і на даний момент оперує 8 суднами, наймаючи в пріоритеті українських моряків. Усі судна компанії покриті колективними договорами Профспілки робітників морського транспорту України стандарту IBF, що гарантує морякам гідні умови праці та рівень оплати.

В ході свого першого візиту в Україну представники компанії провели зустріч з Першим заступником Голови ПРМТУ Олегом Григорюком. Як і багато інших компаній, Istanbul Shipping AS зіткнулися з кризою змін екіпажу, але, незважаючи на всі обмеження, докладає всіх зусиль для здійснення змін і репатріації моряків, де це можливо, при безпосередній участі і підтримки з боку Профспілки.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!