ПРМТУ взяла участь в акції протесту в Ізмаїлі

Сьогодні в Ізмаїлі відбувся автопробіг працівників ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство», які своєю акцією хотіли привернути увагу до проблем, що сьогодні гостро стоять на підприємстві.

А саме: відсутність соціального діалогу, обмеження внутрішніми наказами дій важливих пунктів колективного договору, відсутність політики розвитку підприємства, створення профспілки, яка складається з керівництва компанії, ініціатива створення єдиного європейського оператора і повної передачі корпоративних прав ПрАТ «УДП» угорської компанії Business Shipping Company (BSC ) у вигляді внеску в статутний фонд.

З огляду на, що на підприємстві функціонує, в тому числі, первинна профспілкова організація ПРМТУ, представники Профспілки робітників морського транспорту України підтримали акцію ПрАТ «УДП».

Більше новин з тегом #Портовики

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

Solidarity – doker's mentality!

Канадські портовики з Міжнародної спілки берегових робітників і складських служб (ILWU) висловили солідарну підтримку українським колегам із Дунайського регіону, які сьогодні працюють в екстремально тяжких умовах через війну в Україні.

Дякуємо за звернення!